Uppopaistetut katkaravut (Tod Man Kung)
Uppopaistetut katkaravut kastetaan friteeraustaikinassa ennen öljyssä kauniin kullankeltaiseksi uppopaistamista. Dippaa rapeat katkaravut makeassa chilikastikkeessa ja herkuttele. Laktoositon.Paistettua riisiä ja kanaa (Kao Phad Kai)
Paistettua riisiä ja kanaa kasviksilla, anannaksella ja cashewpähkinöillä sekä lime-soija-chilikastike. Laktoositon, gluteeniton.Kasvis-chili-possua (Phad Krapao)
Pehmeää possua, kasviksia, basilikaa, thaichiliä, mausteita. Laktoositon, gluteeniton.Cashewpähkinäkanaa tai possua (Phad Med Mamuang)
Kuorrutettua kanaa tai pehmeää possua, paprikaa, sipulia, punasipulia, cashewpähkinöitä, chilitahnaa ja muita mausteita. Laktoositon ja myös gluteenittomana.Mango makea riisi kookosmaitokastikkeella (Khao Neow Ma-Muang)
Tuoretta mangoa ja makeaa tahmeaa riisiä (sticky rice) kookosmaitokastikkeella. Tämä jälkiruoka on perinteinen ja hyvin suosittu jälkiruoka Thaimaassa. Tahmea riisi on eri riisi kuin ruuan kanssa syötävä Jasmiiniriisi. Riisi on maustettu suolaisenmakealla kooskosmaidolla. Tämä yhdistettynä tuoreeseePapaijasalaatti (Som Tam)
Thaimaan kansallissalaatti.Paistettua nuudelia ja kanaa (Pad See Ew)
Paistettua riisinuudelia, kanaa ja kasviksia.Massaman Curry
Todella aromikas etelä-thaimaalainen curryruoka. Kanaa, sipulia, maapähkinää, peruna tai bataatti, kookoskerma, massaman curry, muut mausteet.Punainen curry
Kanaa, kasviksia, kookosmaito, punainen currytahna, chili.Vietnamilaiset kasvis-kana-rapu-katkarapu kevätkääryleet
Riisipaperiin käärittyjä tuoreita kasviksia, kanaa, rapua ja katkarapua.Kevätkääryleet (Po Pia)
Herkulliset isot uppopaistetut kasvistäytteiset kevätkääryleet sisältävät ohuen ja rapean taikinakuoren sisällä riisinuudelia, porkkanaa, keräkaalia ja mausteita. Dipataan makeassa chilikastikkeessa tai syödään sellaisenaan. Laktoositon. Saa myös gluteenittomina.Kasvissalaatti kanalla, katkaravuilla tai porsaanlihalla
Valitse kana, katkarapu tai porsas. Kasvikset sesongin mukaan.Thailihapullat (Tod Man Kai)
Broilerin jauhelihasta thaimaalaisittain punaisella currylla maustettu uppopaistettu lihapulla.Lempeän tulinen Tom Yam jättikatkaravuilla (Tom Yam Kung)
Yksi Thaimaan kansallisruuista. Aromikas, lempeän tulinen ja hiukan hapan. Tom Yam sisältää katkarapujen lisäksi mm. sitruunaruohoa, kaffirlimetin lehtiä, galangaa, selleriä, korianteria, chiliä, kookosmaitoa.Paistettua kanaa tai porsaanlihaa (Kai Phad Pak)
Räätälöidään asiakkaan toiveiden mukaisesti. Voit valita mm. lisukkeeksi inkiväärin, sienet, valkosipulin tai osterikastikkeen.Paistettuja kasviksia ja kanaa hapanimeläkastikkeella (Phad Piau Wan)
Paistettuja kasviksia ja kanaa hapanimeläkastikkeessa.Paistettuja kasviksia (Phad Pak Ruam)
Kasviksia sesongin mukaan thaimaalaisittain osteri- ja soijakastikkeella maustettuna. Saa myös tofulla. Laktoositon, gluteeniton.Paistettua nuudelia (Pad Thai)
Kanalla, tofulla tai katkaravuilla. Pad Thai on yksi suosituimmista thaimaalaisista ruoista ja Thaimaan katuruokien ykkönen. Se on nopeasti paistettuihin riisinuudeleihin perustuva ruoka. Tämän thairuokien vakiosuosikin voit valita kanalla, tofulla tai katkaravuilla. Sisältää salottisipulia, tamarinPanang curry
Sisältää panang-currya. Valitse kana, jauheliha, porsas tai katkarapu.
Vihreä curry (Gaeng Khiao Wan)
Kanalla, porsaalla, tofulla, lohella. Gaeng khiao wan eli makea vihreä curry sisältää vihreää currya, kesäkurpitsaa, thaibasilikaa, papuja, porkkanaa ja kookosmaitoa. Huomattavasti punaista currya miedompi, hiukan makeahko todella herkullinen ruoka joka sopii myös ei niin tulisesta ruoasta pitävälleLaab
naudan-, porsaan- tai broilerinjauhelihaa, sipulia, limetin lehtiä, minttua, chiliä, kalakastiketta, limeä, ruohosipulia ja thaibasilikaa